Celler Més que Paraules

Celler Més que Paraules

CELLER MÉS QUE PARAULES

Història, cultura i negoci s’entrellacen al Celler Més que paraules.

El conreu de la vinya i la producció de vi han estat l’activitat principal de la família Roqueta durant generacions, i el Celler i la família propietària sempre han estat estretament vinculats amb el seu territori: el Bages. L’activitat empresarial s’inicia al 1898, l’any que Ramon Roqueta Torrentó es va desplaçar a Manresa, capital de la comarca, per comercialitzar en una botiga de Carretera de Vic els productes de la masia familiar, en especial el vi i les patates, dos aliments bàsics de l’època. A partir d’aquest moment, es convertí en el primer impulsor de la empresa.

Actualment, Ramon Roqueta està ubicat a la Finca Jaumandreu, on el celler estableix de nou un nexe amb el territori on va néixer, tot aprofitant les peculiaritats i característiques de les seves vinyes, on elabora els vins sota la Denominació d’Origen Catalunya.

Serveis

Elaboració i criança de vins

Venda de vins on line  aquí

Visites concertades a la masia, el celler i les vinyes. Tastos i degustacions comentades a càrrec de l’enòleg. Lloguer d’espais per a reunions i presentacions. Venda dels nostres vins.

Dades de contacte

Celler Finca Jaumandreu, 08259 Fonollosa (Barcelona)

tlf.: 934283984

adreça electrònica: celler@mesqueparaules.cat

Menú