Masoveria Sant Andreu

Masoveria Sant Andreu

La masia de Sant Andreu data de l’any 1540, encara que la part més antiga és l’ermita romànica que data del segle XIII. Està situada entremig del pla de Sant Mateu de Bages i el pla de Camps. La seva situació és privilegiada ja que està envoltada de camps de conreu de cereal, amb unes esplèndides vistes a Montserrat i al Montseny. Pels voltants hi ha boscos que van patir els incendis de l’any 1994 i per tant, després de més de 20 anys l’entorn ha canviat.

L’allotjament està situat a la planta superior de la masia, antiga masoveria, amb entrada independent. Disposa de 3 habitacions, 1 bany totalment renovat, cuina renovada amb microones, forn, nevera i tots els estris necessaris per cuinar, sala d’estar amb sofà chaise longue, menjador molt ampli amb televisor, DVD i consola WII. També disposa de Wifi gratuït, llar de foc, jocs de taula. Està totalment equipat amb llençols, nòrdics i tovalloles.

A la nit podreu contemplar els estels i durant el dia teniu la possibilitat de fer bones passejades tant a peu com en BTT.

Núm de registre: PCC- 00005

 

Dades de contacte

Casa Sant Andreu. Fals. – 08259 Fonollosa.

Telèfons: 93 1021946  ·  664 07 08 99

Correu electrònic: masia_standreu@hotmail.com

Pàgina web: http://www.masoveriasantandreu.com/

Si voleu conèixer alguna història vinculada amb aquest mas, descobriu al curiós personatge de l’Eudald Serravinyals.

Menú