Coneix Canet de Fals

Canet de Fals (vegeu la Plaça de la Vila a la foto superior) és un nucli de població a la zona oriental del municipi, al terme de Fals, proper a Sant Joan de Vilatorrada.Va néixer als anys 70 del segle XX com a habitatges de segona residència, però cada vegada té més entitat i la gent hi viu de manera permanent. El nom de Canet ve del promotor d’aquest nucli, Lluís Canet i Foix.

La piscina municipal està situada a Canet de Fals, on hi ha altres instal·lacions esportives com ara camp de futbol, pista de tennis, pista de bàsquet, pista de vòlei platja, futbito i pista de petanca.

Dins de Canet de Fals destaca, per la seva importància patrimonial i històrica, la Masia de Canet-antiga Masia Can Joan, que allotja un restaurant de renom a la contrada. Està situada a un entorn natural incomparable, en un indret tranquil per poder gaudir de grans espais per als més petits.

Hi podreu tastar des de la cuina tradicional catalana de “pagès” fins a la modernitat de plats creats a partir de l’experiència obtinguda,  guisats tradicionals, una brasa d’alta qualitat i l’especialitat en l’elecció de plats per al vostre banquet.

Com arribar a Canet de Fals:

– Per l’Eix Transversal (C-25):

Venint de direcció Calaf, sortida 114 – Venint de direcció Manresa, sortida 123. Enllaç amb la carretera BV-3012 i, posteriorment, amb la BV- 3008 (antiga carretera antiga de Calaf a Sant Joan de Vilatorrada).

Per la BV-3008, des de Sant Joan de Vilatorrada.

plànol d’accés a Canet de Fals

Menú